Tarcal adott otthont a három napos fesztiválnak, amelynek keretében megválasztották Magyarország idei borkirálynőjét. Színvonalas, zínes és érdekes programokkal várták a látogatókat minden nap.

A kororna a székesfehérvári Kiss Barbara fejére került - gratulálunk neki!


Október 12-én, fesztivál második napjának záróakkordjaként Kefirt, majd csordás Tibit láthattuk-hallhattuk, akik remek hangulatú interaktív koncertjeik mellett közös fellépéssel is meglepték az Agóra tér lelekes közönségét.


További képekért kattints ide!

Újpest is velünk szórakozott!

Élő retro koncerttel varázsolta el Újpest közönségét a V-tech, Csordás Tibi és a Happy Gang! Több ezren tomboltak a '90-es évek legnagyobb zenéire a Szent István téren.

432 lőerős Chevrolet Camaroval látogattunk Balatonfüredre, a Tagore sétány látogatóinak nagy örömére. A Chevrolet Gyulai márkakereskedés képviselőjénél tesztvezetésre regisztrálhattak az érdeklődők.

A jelentkezők közül sorsolják ki a szerencsést, aki kipróbálhatja az autót.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vehettünk a Kékszalag Nagydíjon, a legnagyobb hanyományokkal rendelkező tókerülő vitorlásversenyen. Támogatóink jóvoltából három hajónk rajtolt el Balatonfüredről. Egyik hajón a legénységhez csatlakozott Csordás Tibi is, a Fiesta együttes korábbi frontembere. 

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink