Helló Budapest! Fesztivál


Zenei kavalkád a budapesti nyárban a 25 éves Juventus Rádióval.


Augusztus 7-10. MOM Kulturális Központ színháztermében és különleges hangulatú belső kertjében került megrendezésre a budapesti nyár legszínesebb zenei fesztiválja.

A fesztivál négy napján különböző zenei sílusok elevenedtek meg: Charlie, FoolMoon, Nyári Károly, Éliás Gyula jr, Csordás Tibi, Gájer Bálint, Kefir, Kocsis Tibi, Lányi Lala, Vastag Tamás, Studio11 Ensemble, Harmonia Garden, Lombos El Marci & a Juhász Attila Jazz Quartet biztosítottak nekünk fergeteges hangulatot.

Szombaton vendégül láthattuk Dr. Kiss Gergő hráomszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, aki nemrégiben megjelent könyvét dedikálta a fesztivál látogatóinak. Gergővel a koncertek szünetében egy rövid interjút is készítettünk.

A fesztiválra elkísértek minket a Gézengúz Alapítvány munkatársai, akik az alapítvány küldetésével és munkájával ismertették meg az érdeklődőket.


A koncerten készült képeket a nevekre kattintva nézheted meg:

Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Quartet

Charlie

Fool Moon

Nyári Károly

Éliás Gyula jr.

Csordás Tibi Latin Est

Harmonia Garden - Swing á la django

Sinatra Show

Vízisportnap a zalaegerszegi AquaCityben! Verseny, kaland, élemény...:)

A sportos napon a Magyar Rhapsody Project csodás dallamait hallgathattuk, azután pedig Muri Enikő és Kocsis Tibi hangolt minket még vidámabbra.

Egy kerek napra kalózcsapat vert tanyát a zalaegerszegi AquaCityben! A belépő mellé ezen a napon mindenki kincses térképet kapott a „veszedelmes” és kalandos kincsvadászathoz. A kis kalóz inasok készíthettek zászlót, megtanulhattak csáklyázni, horgászhattak. Erejüket és ügyességüket próbára tehették a rumoshordón, a kötélhídon és a drótkötélpályán is.

A strandfürdő óriási játszótérré változott. A pancsoláson kívül számtalan program közül válogathattak a gyermekkel érkező családok. Mesebeli állatfigurák bukkantak fel a strand fái között és a kalóztanyán próbálhatták ki ügyességüket kicsik és nagyok egyaránt.

A napot zenés programok tették még változatosabbá:

A Hangold újra! vidám hangulatú koncertjén Bársony Bálintal hívogattuk a napot. Bálint még a fürdőzők  közé is bemerészkedett és megénelkeltette a medencében üldögélőket.

Puskás Peti kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatott, majd Tompeti és barátai következtek, akik a legkisebbeknek szereztek vidám perceket.

 

A borogós idő ellenére is áték és kaland volt egész nap …:)

Az nyár első Crossover Symphonic Live koncerte Tatán, a Víz Zene Virág Fesztiválon!


Június 27. 18.00 Jameson Nagyszínpad


Kedvelt előadóink dalait hallhattuk szimfonikus köntösben újjávarázsolva. Érdekes és izgalmas produkció a vizek városában, csodálatos helyszínen.

V-Tech - Kozmix - Csordás Tibi


Csodás dallamok, sok hangszer, romantika, vérpezsdítő latin ritmusok!

A hamisítatlan nyári hangulatú koncert során olyan dalok is elhangzottak, amelyeknek különleges hangszerelése erre a koncertre készült, vagy amelyeket csak a decemberi koncertpremieren hallhatott a Kongresszusi Központ Közönsége!

Lányi Lala 40. születésnapja alkalmából barátokkal, zenésztársakkal ünnepelt az A38 hajón és színpadi show keretében elevenítette fel a zenében eddig eltöltött 20 évet.

A rendezvény eredetileg zárt körű programként indult a zenészek, barátok és a média részvételével, de a nagy érdeklődésre való tekintettel részt vehettek a rendezvényen azon szimpatizánsok is, akik szerettek volna együtt ünnepelni Lalával, és kíváncsiak voltak az új RESPECT formációra, melyet Lányi Lala Menczel Gáborral (Bonanza Banzai) alapított a közelmúltban és indított el ezen a napon.

Az este hangulatát fokozta, hogy a színpadon olyan zenésztársak is láthatóak-hallhatóak voltak, mint Benkő LÁszló (Omega), Kefir (V-Tech), Baby Gabi, Csordás Tibi (Fiesta), Judy (Groovehause)...


Az est során közreműködtek:

Gábor Andor Ufó - perka

Káptalan András - elektromos gitár

Kolta Gergő - basszusgitár

Németh Miklós (FoolMoon) - vokál, zongora

Molnár Gábor (FoolMoon) - vokál

Szabó Marci - akkusztikus gitár

Pusztai Csaba - dob

 

 

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink