A télköszöntő ünnepi showban valódi sztárkavalkád várta a közönséget.

Lányi Lala, Csordás Tibi és Kefir mellett ezúttal Radics Gigi és Gájer Bálint lépett színpadra a különleges hangulatú, teltházas koncerten. 

Crossover Symphonic Live - a koncertsorozat, ahol ikonikus könnyűzenei előadók világa találkozik a klasszikus zenével és olvad össze stílusokon átívelő szimfóniává.

Egy este, öt csillag, ahogya még sohasem hallottad - ilyen volt a karácsonyi zenevarázs a MOM-ban!

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után Budapestet varázsolták el az Illúzió Mesterei!


MOM Kulturális Központban 2015.01.04-én teltházas dupla előadással fogadták a közönséget.

Világ-és európa bajnok illuzionistáink együtt, egy műsorban. A műsor előadói elbűvölték már a közönséget a világ minden táján. Rangos fesztiválok nemzetközi TV Show-k és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői, akiknek munkáját több mint száz rangos, nemzetközi díjjal ismerték el.

Az ország legjobb illuzionistái által létrehozott egyedi műsor olyan élményben részesítette a közönséget, amilyenben annak még sohasem volt része.

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nem voltak kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történtek. Nagyszínpadi illúziók, lebegés, látványos eltűnések és megjelenések, varázslatos kezek, gondolatolvasás és villámgyors átöltözés – mindez sok humorral fűszerezve.

Világbajnok bűvészünk, Hajnóczy Soma világbajnoki címmel jutalmazott produkciója mellett új attrakcióval is készült a hazai közönségnek.

Az egyedülálló show-ban fellépett a kézügyesség nagymestere, Kőhalmi Ferenc, és többszörös fesztiváldíjas, megható műsorával Galambos Fecó. Egyedi színpadi illúzóval láthattuk Nagy Molnár Dávidot és partnernőjét, a műsor pedig Sebastiannal és Krisztinával, a villámgyors átöltözés nagymestereivel vált teljessé.

Október 25-én Veszprémben, a Hangvillában találkozhattunk kedvenceinkkel, akiktől szimfonikus hangszerelésben hallhattuk ismét legszebb dalaikat.

A koncertsorozat állandó fellépői, Csordás Tibi, Kefir és Lányi Lala mellett sztárvendégként ezúttal VASTAG TAMÁSNAK tapsolhatott a nagyérdemű. 

 

Nr1Media Produkció - Köszönet a Naplónak, a PPF-nek, a Historia Hangvillának

Gájer Bálint első önálló nagylemeze nagyszabású koncert keretében került bemutatásra október 9-én a MOM Kulturális Központban. Az igéző hangú énekest szűnni nem akaró tapsviharral jutalmazta a közönség.

A tíztagú zenekar mellett a látványt Gájer Bálint tánckara és különleges fénytechnika is színesítette. A különleges színpadképet az Nr1Media Kft. és a Szatyi Stage Team biztosította.

 

Szeptember 27-én a Zalaegerszeg Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a Zala Szépe 2014. döntője. A szépségverseny történetében különleges alkalom volt ez, hiszen huszadik alkalommal került kiválasztásra Zala legszebb lánya. A korona az idén a rédicsi Bazsika Mónika fejére került.

Az est során látványos színpadi show várta a kedves közönséget. Janicsák Veca csodás dalai után zenei időutazásra invitált három szívtípró: Gájer Bálint, Lányi Lala és Vastag Tamás a 20-as, 30-as évek Amerikájába egy fergeteges Sinatra Show keretében.

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink