A művész születésének 100. évfordulója alkalmából négy különböző egyéniség állt színpadra Debrecenben – ugyanazzal a céllal: megtáncoltatni a szívben a nosztalgiát, elutaztatni a közönséget egy dohányfüstös, szűrt fényű lokálba, ahol csokornyakkendős urak teszik a szépet, harisnyakötőkre loccsan a rum és a tilos is szabad, ha csak egy estére, akkor egy estére.

Debrecenből így lett New York, New York...;)

Gájer Bálint, a swing koronázatlan királya és zenekara különleges koncertet adott Győrben, a Richter-teremben 2015. április 25-én.

"Egyszerű az élet" című nagylemezének dalai mellett, közkedvelt swing és latin slágerek hangzottal el a koncerten.

A koncertre tánckara is elkísérte.

Sztárvendég: Dániel Balázs (Mr. Firehand - zongora)

Nemrégiben megjelent új lemeze után különleges koncertet adott Éliás jr. a MOM Kulturális Központban. Az énkeművész idén töltötte be 40.életévét, így a koncerten erre és 25 éves zenei pályafutásának főbb állomásaira emlékezett. A zenés időutazásra vele tartottak barátai és pályatársai, köztük Zsédenyi Adrienn, Keresztes Ildikó, Király Martina, akikkel közös dalt is énekelt az új lemezen és Geszti Péter. A közönség már az első dalok után állva tapsolt, a meglepetés születésnapi köszöntő után pedig szünni nem akaró tapssal ünnepelték az énekest.

MOM Kultuális Központ 2015. április 10.

Február 13-án sztárkavalkád várta az ország legnagyobb Valentin-napi rendezvényének közönségét!

A Miskolc Generali Aréna színpadán Csordás Tibi, Dobrády Ákos, Éliás Gyula jr, a Kozmix, Vastag Tamás és meglepetésvendégként Gájer Bálint köszöntötte a szerelmeseket. A házigazda ismét Kefir volt, a V-tech együttes frontembere, aki immár 12. alkalommal fogadta Valentin-napon szülővárosában a sztárokat.

December 27-én - az Aréna koncert felvezetéseként - csaknem háromórás koncertet adott a Miskolc Generali Arénában, ahol teltház fogadta. A koncerten felcsendültek a művész legnagyobb slágerei. 

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink