Valentin-nap, swing, szerelem, romantika...

Gájer Bálint a swing könnyed lüktetésével táncoltatta meg a szívekben a nosztalgiát február 13-án a MOM Kulturális Központban, teltház előtt.

Valentin-napi nagykoncertjén fergeteges swing-dallamok és lendületes táncok hozták el a 30-as évek Amerikájának elegánsan frivol, dohányfüstös miliőjét, ahol a szűrt fényű lokálban csokornyakkendős urak teszik a szépet, harisnyakötőre loccsan a rum és a tilos is szabad.


Közreműködött Gájer Bálint zenakara és a Budapest Támcművészeti Stúdió

- Nr1Production -

A legendás hangulatú koncertjeiről és dinamikus zenei világágról híres Kozmix együttes, Lányi Lala és Horváth Zsolt “Hozsó”, 20 év töretlen sikerét koronázta meg decmber 27-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Az elmúlt 20 év dalai eredeti, különleges zenei és vizuális élményekkel színesítve láthattuk-hallhattuk a megismételhetetlen koncerten.


A koncert végén egy szerencsés néző a Kozmix színeiben pompázó Skoda Citigo személygépkocsi boldog tulajdonosa lett.


A nyereményjáték szabályzata továbbkattintással érhető el itt:

Takács Nikolas egyedülálló hangulatú szimfonikus koncerttel hozta el az ünnepet december 23-án a Budapest Kongresszusi Központban.

Frank Sinatra és kortársainak dalaival invitálta a közönséget zenés időutazásra a múlt század első felének Amerikájába Gájer Bálint, Lányi Lala, Vastag Tamás és Mihályi Réka egy fantasztikus színpadi show keretében Budapesten, a MOM Kulturális Központban december 12-én.

Nyolc Grammy-, két Oscar-díj, három Golden Globe, több, mint 70 nagylemez, négy feleség, 100 év, egy fekete kalap - és a számok mögött egy halhatatlan zseni: Frank Sinatra

Egy világ bálványa, akit csak a Hang-ként emlegettek.De amint kihunytak a fények, azobbal visszavette az útkereső ember, a szorongó férfi rzháját, talán a szeme kékje is megkopott a takarásban. Ez a kettősség, ez az érzékenységbe csomagolt csillogó élet elevenedett meg december 12-én este a MOM Kulturális Központ színpadán, ahol tehetséges fiatalok emlékeztek a 100 évvek ezelőtt született művészre, aki tartalmas életében maradandót alkotott zenében és filmen egyaránt. Neve egyet jelent az életigenléssel, eleganciával, élménnyel. 

Az est során közreműködik a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió.

Frank Sinatra és kortársainak dalaival ezúttal a Zempléni Fesztivál közönségét invitálta zenés időutazásra a múlt század első felének Amerikájába Gájer Bálint, Lányi Lala és Vastag Tamás egy fantasztikus színpadi show keretében Sátoraljaújhelyen, a Szabadtéri Színpadon, 2015. augusztus 14-én.

A swing szárnyaló dallamai visszarepítettek minket az 1930-as évek Amerikájába.

Az est során közreműködött a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió

A koncerttel Frank Sinatra születésének 100. évfordulója előtt tisztelegnek a szervezők.

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink