Winter Wonderland  - with Frank Sinatra's songs

A nagysikerű Sinatra100 koncertsorozatot követően ezúttal az ünnepvárás hangulatát hoztuk el Frank Sinatra és kortársainak örökzöld dallamain át sztárvendégeink segítségével egy fantasztikus színpadi show keretében.
A régi karácsonyok varázsa, Hollywood csillogása elevenedett meg egy csodás estére a Papp László Budapest Sportaréna színpadán - csodálatos dallamok, varázslatos látványvilág, életre szóló élmény!

• Malek Andrea Szulák Andrea • Gájer Bálint • Kocsis Tibor • Lányi Lala • Vastag Tamás •

Az est során közreműködött az Óbudai Danubia Zenekar, a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió.

Karmester Báthori Lóránt

Koreográfus - Bogdán Péter

A Fool Moon hazánk első számú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese immár 15 évnyi sikertörténetet tudhat maga mögött. A Fool Moonnak köszönhetően az acappella - azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene - soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. Rendhagyó zeneóráik, mesterkurzusaik, tévés szerepléseik hatására Magyarországon az acappella zene előtérbe került, és egyre több acappella együttes megalakulásának mozgatórugója is.

Eddigi pályafutásuk alatt 6 nagylemezt, 6 nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést, és a hazai zenei élet legnagyobb előadóival közös együttműködést mondhat magáénak.

Nevükhöz fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott pop-acappella slágere is, a “Kettesben jó”, amely a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági film végefőcím-dalaként csendült fel a hazai és külföldi mozikban.

Ugyancsak a Fool Moon az első acappella formáció, mely A Dal c. Eurovíziós dalválogatóban szerepelt. Az együttes a második helyezésig menetelt saját, It Can't Be Over c. dalával, amely által az egész ország megismerhette őket és a műfajt. A december 10-i koncerten  a Fool Moon elmúlt 15 évének legmeghatározóbb dalait hallhatta a közönség A MOM Kulturális Központban.

Hat, egykor sikeres formáció adott közös koncertet 2016. december 3-án a MOM Kulturális Központ színháztermében.

Liversing, Bajtala trió, Atlas, Syrius, Kex Remake és a Taurus, Deák Bill Gyula, Balázs Fecó, Pataki László és Törörk Ádám, Homonnai Zsolt, Szakcsi Lakatos Béla és Kőszegi Imre, a beatkorszak egykori hősei, akik közül többen (rock)történelmet írtak, még egyszer, talán utoljára idézték fel a nagy idők nagy dalait.

Hat zenekar, hat stílus, hat életút.

Az Elhallgatott zenekarok projekt, valamint a hozzákapcsolódó koncert célja – Kisfaludy András szavaival élve – a rehabilitálás volt. Ami nem jöhetett létre a maga korában – lemezfelvétel, filmdokumentáció – közel ötven év elteltével megvalósult. A MOM Kulturális Központ színpadán fellépő hat zenekar, a Liversing, a Bajtala trió, az Atlas, a Syrius, a Kex Remake és a Taurus az eredeti, vagy a később ott játszó tagokkal, valamint tehetséges fiatal és kevésbé fiatal zenészekkel felidézte, egy estére visszacsempészte a beatkorszak hangulatát. A monstre koncerten felcsendültek az elhallgatott zenekarok emblematikus számai, amelyekkel talán sikerült némi adósságot törleszteni – úgy az elhallgatott zenészek, mint egykori és mai közönségük felé. 

Gájer Bálint színes, változatos és nagyon swinges új nagylemezének dalai mellett korábbi slágereit is hallhattuk 2016. november 11-én a MOM Kulturális Központban.

Boldogság gyere haza – válogatás Cserháti Zsuzsa dalaiból” című produkciónkkal a XX. századi magyar könnyűzene kimagasló csillagára, Cserháti Zsuzsára emlékeztünk 2016. október 15-én a MOM Kulturális Központban.

Cserháti Zsuzsát, mint a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyéniségét tartják számon, kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb „női torka” volt az övé. A ’70-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője volt, a ’80-as években azonban háttérbe került, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak. Előadó-művészete és a neki írt rengeteg igényes dal inspirációként szolgál napjaink fiatal énekesei számára is.

Az esten elhangzó dalokat fiatal, szakmailag kiváló, felkészült énekesnők interpretálták: Auth Csilla, Koós Réka és Tunyogi Bernadett a Studio11 Ensemble közreműködésével.

A produkció által újrafogalmazott dalok épp úgy teret adtak szólistáink egyéniségének, mint a zenekari összjátéknak. Az estet a Budapest Táncművészeti Stúdió táncosai tették még színesebbé.

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink