Boldogság gyere haza!- Cserháti Zsuzsa emlékest

Boldogság gyere haza – válogatás Cserháti Zsuzsa dalaiból” című produkciónkkal a XX. századi magyar könnyűzene kimagasló csillagára, Cserháti Zsuzsára emlékeztünk 2016. október 15-én a MOM Kulturális Központban.

Cserháti Zsuzsát, mint a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyéniségét tartják számon, kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb „női torka” volt az övé. A ’70-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője volt, a ’80-as években azonban háttérbe került, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak. Előadó-művészete és a neki írt rengeteg igényes dal inspirációként szolgál napjaink fiatal énekesei számára is.

Az esten elhangzó dalokat fiatal, szakmailag kiváló, felkészült énekesnők interpretálták: Auth Csilla, Koós Réka és Tunyogi Bernadett a Studio11 Ensemble közreműködésével.

A produkció által újrafogalmazott dalok épp úgy teret adtak szólistáink egyéniségének, mint a zenekari összjátéknak. Az estet a Budapest Táncművészeti Stúdió táncosai tették még színesebbé.

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink