12. alaklommal került megrendezésre Nyári Károly zongoraművész hagyományos karácsonyi koncertje, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban.

A művész egymás követő két teltházas koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalokat adta elő különleges feldolgozásban, együtt ünnepelve a szeretet ünnepét közönségével.  Az előadó pályáját meghatározó legszebb dalok is felcsendültek a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Az ünnepi koncert egyedülálló látványvilága tovább erősítette a dalok dramaturgiáját, így felejthetetlen karácsonyi koncertélménnyel ajándékozta meg a művész a nagyérdeműt ezen az esten.

- Charles Music Produkció - 

Rácz Gergő több mint 25 éve van a zenei pályán. Ez idő alatt több sikeres formáció tagja volt, zeneszerzőként pedig nem csak magának, hanem több ismert magyar énekesnek írt slágereket. Szóló előadóként Bennünk a világ című szerzeményével robbant be a köztudatba, emellett Csak állj mellém! és Bolondod voltam című számát is nap mint nap játszák a rádiók. 

Igazi show-ban lehetett része azoknak, akik ellátogattak december 20-i koncertjére a MOM Kulturális Központba, ahol Gergő zenekarával és táncosaival együtt, a tőle megszokott kidolgozottsággal mutatta be legismertebb és legújabb dalait. 


Közreműködött Rácz Gergő zenekara és a Budapest Táncművészeti Stúdió Tánckara.


Zenei vezető - Rácz Gergő


Produkciós vezető - Balatoi Bernadett


Fénytechnika - Soul Light Vision és Ocskai István (MOM)

Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnőt, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.

Varázslatos hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.

November 24-én a Budapest Kongresszusi Központban megrendezett nagyszabású szimfonikus koncertjén Andrea a tőle ismert és szeretett dalokon felül új nagylemezének dalaival is megörvendeztette rajongóit.

A közel kétezer fős közönség előtt adott koncert a 2018-as év során több, vidéki nagyvárosban is bemutatásra kerül.


Zenei vezető, hangszerelés - Elek Norbert

Produkciós vezető - Balatoni Bernadett

Karmester - Silló István

Fény és hangtechnika - Soul Light Vision


- Nr1Media Produkció - 

Frank Sinatra és kortársainak dalaival intvitálták Siófok közönségét zenés időutazásra a múlt század első felének Amerikájába a hazai jazz-világ méltán népszerű előadói egy fantasztikus színpadi show keretében a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

Malek Andrea, Vastag Tamás, Lányi Lala és Gájer Bálint Sinatra világslágerein túl megidézte a swing virágkorát is: a 30-as évek Amerikájának fehér inges, fekete autós, dohányfüstös miliőjét ahol harisnyakötőre loccsan a rum és még a tilos is szabad volt.

Az est során közreműködött a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió.


- Nr1Media Produkció -

 

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, fontos mérföldkőhöz érkezett. Pályafutásának eddigi legkülönlegesebb koncertjét adt  2017. 07-07-éna zene fellegvárában, a Magyar Állami Operaház színpadán.

Az esten műfaji határokat átlépve a klasszikus és a jazz zenén keresztül, olyan zeneszerzők műveiből hallhattunk válogatást, mint Gershwin, Legrand, Morricone, Gounod egyedülálló feldolgozásban.

A koncert sztárvendégei Rost Andrea, a Magyar Állami Operaház világhírű szoprán Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnője, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. A művész csodálatos duetteket adott elő vendégeivel, valamint virtuóz zongorajátékával kápráztatta el az igényes zenét kedvelő közönséget az általa alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Karmester, Kovács László.  Az elhangzó művek dramaturgiáját a lenyűgöző látványvilág tettei még emlékezetesebbé.

 

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink