Swing + Szerelem + Szulák

2018. február 23. 10:34

Különleges hangulatú estével várja közönségét Szulák Andrea március 24-én 19.00 órakor a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS Színpad).
Az énekesnőt Bolba Tamás, Boegán Péter, Takács Donát és Tóth Gyula kíséri a színpadon.


Andrea tavaszra hangolt, színes dalrepertoárt hoz, amelyben főszereplő a szerelem és a szeretet, a boldogság, vagy éppen annak hiánya.
Szulák Andrea jellegzetes hangja és a szving könnyed lüktetése betölti a színháztermet és megidézi a tavasz vibráló atmoszféráját.


Jegyek itt!


- Nr1production - 

Szulák Andrea - Így...

2018. február 23. 10:29

Szulák Andrea a Budapest Kongresszusi Központ közel kétezer fős közönsége előtt adott nagyszabású szimfonikus koncertje után a vidéki nagyvárosokat is megörvendezteti varázslatos hangjával.

A különleges hangulatú koncerten Andrea ismert is szeretett dalai mellett nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámait is hallhatják a zenekedvelők.


Helyszín és időpont: Miskolc, Művészetek háza, 2018. 04.07. 19.00 h

A koncertturnén közreműködik Szulák Andrea kvintetje és vonósnégyese.

Művészeti vezető, hangszerelés – Elek Norbert

Nr1Media Produkció – produkciós vezető Balatoni Bernadett

 

Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.

Lenyűgöző hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, könnyed humora, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.

 

Jegyek itt!

Sinatra Swingtime

2018. február 23. 10:25

Tavasszal újra szól a swing!


Vastag Tamás, Kocsi Tibor, Lányi Lala és Gájer Bálint a MOM Kulrturális Központ Színpadán - közreműködik a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió


Jegyek itt!

- Nr1Production - 

Rácz Gergő - Rajzolj meg!

2018. március 20. 13:54

Ismét egy lendületes koncerten láthatjuk-hallhatjuk Rácz Gergőt május 19-én a MOM Kulturális Központban. Zenekarával és táncosaival igényes és látványos show-t hoz nekünk a tőle megszokott kidolgozottsággal.

Rácz Gergő több mint 25 éve van a zenei pályán. Ez idő alatt több sikeres formáció tagja volt, zeneszerzőként pedig nem csak magának, hanem több ismert magyar énekesnek írt slágereket. Szóló előadóként Bennünk a világ című szerzeményével robbant be a köztudatba, emellett Csak állj mellém! és Bolondod voltam című számát is nap mint nap játszák a rádiók. 

Jegyek itt!


- Nr1Media Produkció - 

Nr1Ticket Jegyiroda

2014. március 3. 11:38

Nr1 Ticket Jegyiroda


XVII. kerületi, Pesti úti irodánk szolgáltatása jegyértékesítéssel is bővült!

Könnyűzenei és komolyzenei koncertek, fesztiválok, operett-, musical- és színházi előadások, operák, népzenei és táncbemutatók, sportrendezvények jegyeit kínáljuk a nagyközönségnek évente közel 30.000 rendezvényre, a jegy.hu országos hálózatának tagjaként.
Szórakozás - karnyújtásnyira Öntől!

VOLT - Sziget - Balaton Sound - Be My Lake - Starandfesztivál - Mindenütt nő - Operettszínház - Gózon Gyula Színház - MÜPA  - számos rendezvényhelyszín és műsor jegyeit értékesítjük

Bízza ránk saját rendezvényeinek jegyterjesztését is! A jegynyomtatás, előzetes és helyszíni jegyértékesítés, elszámolás gondját levesszük a válláról!


Nyitvatartás:

H  8.00-16.00

K  -

Sz 8.00-16.00

Cs 8.00-16.00

P  8.00-13.00


Az Nr1Ticket Jegyiroda Facebook-oldala

Az Nr1Ticket Jegyiroda weboldala

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink