Szulák Andrea Gálakoncert

2017. szeptember 15. 12:42

Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnőt, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.

Varázslatos hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.

November 24-én a Budapest Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő nagyszabású szimfonikus koncerten Andrea a tőle ismert és szeretett dalokon felül új nagylemezének dalaival is megörvendezteti rajongóit.

A különleges alkalomra tekintettel a szervezők zártkörű pezsgős fogadást tartanak a koncert után a Budapest Kongresszusi Központ különtermében, amelyre szeretettel várják a VIP-jeggyel rendelkező kedves vendégeket.

 

Jegyek kaphatók: Interticket jegyirodai hálózatában és online itt

Rácz Gergő - Egyetlen

2017. szeptember 15. 12:39

Rácz Gergő több mint 25 éve van a zenei pályán. Ez idő alatt több sikeres formáció tagja volt, zeneszerzőként pedig nem csak magának, hanem több ismert magyar énekesnek írt slágereket. Szóló előadóként Bennünk a világ című szerzeményével robbant be a köztudatba, emellett Csak állj mellém! és Bolondod voltam című számát is nap mint nap játszák a rádiók. 

Akik ellátogatnak december 20-i koncertjére a MOM Kulturális Központba, igazi showra számíthatnak, ahol Gergő zenekarával és táncosaival együtt, a tőle megszokott kidolgozottsággal mutatja be legismertebb és legújabb dalait. 

Jegyek kaphatók az Interticket jegyirodáiban és online itt

 

Nr1Ticket Jegyiroda

2014. március 3. 11:38

Nr1 Ticket Jegyiroda


XVII. kerületi, Pesti úti irodánk szolgáltatása jegyértékesítéssel is bővült!

Könnyűzenei és komolyzenei koncertek, fesztiválok, operett-, musical- és színházi előadások, operák, népzenei és táncbemutatók, sportrendezvények jegyeit kínáljuk a nagyközönségnek évente közel 30.000 rendezvényre, a jegy.hu országos hálózatának tagjaként.
Szórakozás - karnyújtásnyira Öntől!

VOLT - Sziget - Balaton Sound - Be My Lake - Starandfesztivál - Mindenütt nő - Operettszínház - Gózon Gyula Színház - MÜPA  - számos rendezvényhelyszín és műsor jegyeit értékesítjük

Bízza ránk saját rendezvényeinek jegyterjesztését is! A jegynyomtatás, előzetes és helyszíni jegyértékesítés, elszámolás gondját levesszük a válláról!


Nyitvatartás:

H  8.00-16.00

K  -

Sz 8.00-16.00

Cs 8.00-16.00

P  8.00-13.00


Az Nr1Ticket Jegyiroda Facebook-oldala

Az Nr1Ticket Jegyiroda weboldala

Zenével a Gézengúzokért

2013. december 21. 15:06

Crossover Symphonic Live koncertsorozat – segítő kezek a Gézengúz Alapítványnak

Barátainktól hallottunk a Gézengúz Alapítványról, illetve arról, hogy mivel foglalkoznak.

20 éve működő intézményhálózatukban szakembereik számos kisgyermeknek és családnak segítettek már, és segítenek ma is önzetlenül és odaadással. Gyógyászati, terápiás modelljeiket példának tekintik az országos ellátásban és szakembereket is képeznek.

Tudjuk azonban, hogy szeretettel és odaadással nem lehet egy intézményt fenntartani, fejleszteni.

Ha szeretne értesülni legújabb program ajánlatainkkról, termékeinkről, iratkozzon fel levelezőlistánkra!

Aktuális programjaink

WebShop termékeink